ŠTVRŤFINÁLE PLAY OFF

Slávia EU Bratislava – VTC Pezinok Biliková 3:0 (17, 22, 21) – na zápasy 1:0
Rozhodovali: Svorenčík a Pivarček, 200 divákov.
Slávia: 
Szabóová 9, Töröková 3, Fričová 14, Adamovičová 1, Šunderlíková 6, Kuciaková 7, libero Valachová (Šepeľová 7, Widerman 5, Reháková 7, Herdová 1). Tréner: M. Matušov.
Pezinok: 
Mitrengová 2, Fartelová 6, Beneková 6, Jelínková 9, Maštalírová 5, Rusová 8, libero Šipošová (Andrišinová 0, Keszeghová 0, Marušinová 0). Tréner: J. Hančák.

Michal Matušov, tréner Slávie: “Dnes sme nepodali dobrý výkon. V play off avšak rozhodujú víťazstva. Musíme sa koncentrovať na odvetu a minimalizovanie vlastných chýb.”

Jaroslav Hančák, tréner Pezinka: “Gratulujem súperovi k víťazstvu a zároveň chcem pochváliť vlastné družstvo za bojovnosť. Na to aký sme mali ťažký týždeň, ani jeden deň sme neboli kompletní a nemohli si vyskúšať niektoré herné veci, tak s výkonom som spokojný. Aj napriek tomu sme nehrali dobre na útoku, kde vieme hrať určite lepšie a možno by sme favorita dokázali ešte viac zatlačiť. Dúfam že doma predvedieme lepší výkon, hlavne v koncovkách setov a budeme Slávii ešte vyrovnanejší súper.”

Zdroj: SVF

[TS_VCSC_Lightbox_Gallery content_images_size=”large” content_images_altdata=”false” thumbnail_size=”medium”][/TS_VCSC_Lightbox_Gallery]