Juniorky:

COP Volley Nitra “A” – VK Slávia UK Dráčik Bratislava  3:0 (19, 19, 30)
COP Volley Nitra “A” – VK Slávia UK Dráčik Bratislava  3:1 (18, 18, -23, 15)
         Pavol Nemec, tréner: “2. kolo juniorskej ligy nám nevyšlo podľa našich predstáv. Hrali sme s kvalitným družstvom COP Nitra, ktoré v prvom zápase dominovalo asi vo všetkých činnostiach. Najväčším nedostatkom v našej hre bola určite obrana v poli a medzihra. Zlyhávali sme v komunikácii na ihrisku a pri jednoduchých situáciach sme si často krát nevedeli prihrať presne loptu a od toho sa veľa odvíjalo v našej hre. Nedokázali sme súpera dostať pod tlak podaním a robili veľa chýb hlavne v obrane. Ako veľké pozitívum beriem to, že v druhom zápase sme si vedeli kvalitne prihrať, nakoľko hrali mladé hráčky a to ma veľmi teší. Prehra mrzí, ale boli tam aj svetlé momenty a chce to čas a myslím si, že aj tak kvalitné družstvo ako je COP Nitra vieme v budúcnosti poraziť.”
Nominácia: Čarvagová, Bérešová N. Klučková, Figurová, Gáliková, Herdová, Kvasnová, Marečková, Dlugopolská, Pelcová, Goldbergerová

Kadetky:

VK GAB Senec – VK Slávia UK Dráčik Bratislava “B” 0:3 (-19, -21, -23) 
VK Slávia UK Dráčik Bratislava A – ŠŠK Gymnázium Bilíkova Bratislava “B” 3:0 (16, 5, 7)
         Pavol Nemec, tréner: “Prvý zápas kadetskej ligy sme zvládli veľmi dobre. Hlavne na podaní, kde sme súpera dostávali pod tlak a dokázali sme si spraviť viac bodový náskok v každom sete. Od toho sa samozrejme odvíjala aj naša hra a hrali sme vo väčšej pohode. Dievčatám samozrejme gratulujem k zaslúženému víťazstvu.”
Nominácia: Bérešová M., Čarvágová, Fričová, Džino, Bérešová N. Bobáňová, Klučková, Figurová, Gáliková, Dlugopolská, Pelcová, Goldbergerová

Staršie žiačky:

VK Slávia UK Dráčik Bratislava “A” – ZK IMA VK Bratislava 3:0 (16, 15, 6)
VK Slávia UK Dráčik Bratislava “A” – ZK IMA VK Bratislava 3:0 (14, 13, 15)

VK Studienka – VK Slávia UK Dráčik Bratislava “B” 3:0 (12, 11, 15)
VK Studienka – VK Slávia UK Dráčik Bratislava “B” 3:0 (4, 4, 4)
         Eva Podhorná, tréner: “Boli to naše prvé zápasy v lige starších žiačok s družstvom, ktoré je v novom zložení. V zápase sme odskúšali sme všetky hráčky. Súper nás predčil vo všetkých herných činnostiach. Napriek prehre hodnotím, hlavne prvý zápas pozitívne. Videli sme tam pozitívny prenos z tréningu do hry. Skúšali sme nový herný systém, ktorý sa nám celkom osvedčil.”

VK Slávia UK Dráčik “C” – ŠK Hamuliakovo 0:3 (-6, -7, -10)  
VK Slávia UK Dráčik “C” – ŠK Hamuliakovo 0:3 (-15, -15, -17)
        Martin Szabó, tréner: “Príležitosť dostali všetky hráčky. Hamuliakovo bolo jednoznačne lepšie vo všetkých činnostiach a zaslúžene vyhralo.”

Družstvo Junioriek na zápase s COP Nitra