Ako druhú v poradí vám predstavujeme “Trochu inak “ naše ďalšie kinderčatko : Alexandra “Sandy” “Fričo” Fričová.

Nie je žiadnym tajomstvom, že naša Sandy nasledovala volejbalové kroky staršej sestry Karolíny a tak sa aj k volejbalu ako 7 ročná dostala. No vedeli ste, že ju rodičia skúšali dať na basketbal či gymnastiku? Vraj bola ale dosť lenivá a tak si radšej vybrala volejbal (že sa možno menej zapotí … nevydalo…). Skúšala sa vydať aj cestou tanečníčky (čo nám občas aj v obrane dokáže predviesť ) no napokon zostala radšej pri volejbale 😉.

Zo všetkých našich kinderčat má pravdepodobne najviac skúsenosti a najčastejšie sa objavuje na ihrisku (aj keď má stále iba 16 rokov). Možno to bude tým, že je proste “zdravo drzá “ a možno tým, že už nie je taká lenivá ako keď mala 7 rokov 🤔. Naozaj asi nebude až taká lenivá ako o sebe hovorí, keďže jej doposiaľ asi najväčší úspech bol, keď sa ako kapitánka reprezentácie U17 po víťazstve na turnaji MEVZA, prebojovali s tímom pod vedením trénera Mareka Maličkého na majstrovstvá Európy, kde sme im my a veríme, že aj vy veľmi fandili!

Sandy by najradšej obehala celý svet, keďže rada cestuje, no momentálne dobieha akurát tak na tréningy (niekedy jednoducho nestíha). Mimo volejbalu veľmi rada papká, aj keď to nie je zatiaľ na nej vidieť (veď ty počkaj keď budeš mať 20 😉) a samozrejme rada spí.

Čo sme si stihli všimnúť na jej instagrame je aj to, že sa veľmi rada “parádi” a zabáva ľudí. Tak si ju skúste nájsť a možno občas pobaví aj Vás 😉. A ak raz náhodou nebudete vedieť nájsť odpoveď na hocijakú otázku, opýtajte sa našej Sandy, tá má naozaj na všetko vždy odpoveď. 😂😂

Autor: Mia
Foto: CEV