Ďalšie naše kinderčatko v poradí je Miška Páneková. Verili by ste, že v našom družstve máme ďalšiu bývalú plavkyňu ? Asi začneme vyhľadávať mladé talenty pri bazénoch (prepáčte plavecký zväz). Naša malá (ale vysoká) Miška si po plávaní našla cestu k volejbalu aj vďaka svojej mamine, ktorá je bývala volejbalistka a na túto cestu ju vďakabohu priviedla.

Miška mala 13 rokov keď sa ukázala na prvom tréningu v jej rodnej Žiline. Áno, rátate správne, má 17 rokov a volejbalu sa venuje len štvrtý rok a áno už je v extraligovom družstve (asi v nej niečo predsa len bude). Keďže máme byť úprimní v týchto článkoch, Miška je také naše trdlo tímu (sorry girl). Veď posúďte sami, ktorá blokárka by dobrovoľne chcela prihrávať? No veľmi sa jej nečudujeme, predsa len má trosku sklony k prihrávke a k obrane, najlepšie vtedy, keď je lopta 3 metre v aute a ona sa ju rozhodne chytiť najlepším prevalom aký bol kedy uznaný našim pánom trénerom.

Ale aby sme si z nej nerobili len srandu, vie aj dobre tancovať (skúste jej napísať, možno Vám pošle nejaké to video z Tiktoku🤣💃🏻). Miška sa ale mimo halového volejbalu venuje aj tomu na piesku, či dokonca na snehu a celkom sa jej darí, takže ju musíme pochváliť 🙏🏻.

Vo voľnom čase najradšej trávi čas so svojimi najbližšími, či pri hudbe. Rada aj papká, ale ak si ju chcete naozaj získať, kúpte jej horúcu čokoládu z automatu v Dome športu. PS:. Miška ešte raz si zabudneš dresy na zápas, bude už veľká pokutkaaaaaa cink cink🙂🤓.

Autor: Mia